Om oss

Røste Regnskap AS

Vår historie

Bedriften ble etablert i januar 2019. Røste Regnskap AS har to ansatte Marthe Røste og Kari Røste Haugen. Vår far og bestefar drev i sin tid et firma som het Einar Røste Regnskapskontor. Kari Røste Haugen har tidligere jobbet hos sin far som regnskapsfører og i senere tid har hun drevet firmaet Kapp Regnskap. Kari startet å jobbe i Røste Regnskap AS høsten 2019.

Marthe begynte å jobbe hos sin mor Kari i Kapp Regnskap etter skoletid da hun var 15 år gammel. Hun har studert regnskap og ble ferdigutdannet i 2014. Marthe byttet da jobb fra Kapp Regnskap til Visma Gjøvik (nå Azets Insight), og startet Røste Regnskap AS i 2019.

Våre ansatte har lang erfaring innen regnskap og forretningsvirksomhet. Som bedrift fokuserer vi på og ønsker å tilpasse oss til kundene våre sine behov. Vårt mål er å bli forbundet med kvalitet og pålitelighet.

Regnskapsfører som jobber med en regnemaskin

Våre Ansatte

Marthe Røste

Mobil: 414 22 475

E-post: marthe@rosteregnskap.no

Kontor på Gjøvik

Adresse: Chr. Michelsens Gate 23, 2815 Gjøvik

Kari Røste Haugen

Mobil: 920 25 130

E-post: kari@rosteregnskap.no

Kontor på Lena

Adresse: Pløyenvegen 160, 2850 Lena

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle